Fimnet tunnistusasiakkaan ohjesivusto

Fimnet (Finnish Medical Network) on lääketieteellinen yhteisömedia. Fimnet-yhteistyöliittojen jäsenet ja 1. vuosikurssin opiskelijat saavat käyttöönsä henkilökohtaisen Fimnet-tunnuksen, joka mahdollistaa pääsyn vain jäsenille suunnattuihin palveluihin.

Fimnet on yhteistyöliittojen jäsenille rajattu yhteisö. Fimnet tarjoaa käyttäjilleen konkreettisia palveluita, tietoa sekä mahdollisuuden sähköiseen verkostoitumiseen.

Fimnet-tunnistautuminen mahdollistaa halutun kohderyhmän pääsyn sivustolle. Kaikilla Fimnet-yhteistyöliittojen jäsenillä (50 000 hlö) on jo käytössä tunnukset joilla he pääsevät kirjautumaan palveluunne.

Käytössänne on markkinoiden ainoa tunnistautumismenetelmä, jonka avulla pystytte tarkistamaan asiakkaan lääketieteen alan pätevyyden. Käyttäjät voi tunnistaa yhteistyöliittojen jäsenrekisteriin tallennettujen tietojen perusteella mm. opiskelijoiksi, erikoisaloittain ja useilla muilla kriteereillä.

Fimnetin yhteistyöliittoja ovat: Lääkäriliitto, Hammaslääkäriliitto, Eläinlääkäriliitto, Apteekkariliitto, Farmasialiitto sekä Proviisoriyhdistys.

Lisätietoja tunnistautumisesta Lääkärikompassin kotisivuilta.

Tunnistuspalvelun avaus 400 euroa / sivusto ja
kuukausimaksu 320 euroa / kuukausi /sivu.
Kuukausikulun veloitus alkaa heti avausmaksun jälkeisenä kuukautena.
Hintoihin lisätään voimassaoleva alv.

Voitte kytkeä Fimnet-tunnistautumisen omaan palveluunne standardi OAuth2-rajapinnalla.

Tekninen dokumentaatio

Saatavilla myös WordPress- tai Drupal-plugin.

Yhteyshenkilöt ja lisätietoja:

Myynti
laakarikompassi@laakariliitto.fi
09 393091

Tekninen asiantuntija
Lauri Parikka
lauri.parikka@laakariliitto.fi
0500 347 123

Lisätietoja palveluistamme Neulassa