ITY Infektiotautien tutkimusyhdistys - Föreningen för infektionssjukdomsforskning r.y.
Finnish Society for Study of Infectious Diseases
 
Koti - Home Sisältö - Contents Palaute - Feedback Tukijat - Sponsors Kalenteri - Calender Linkit - Links Jäsenet - Members

Toimintakertomukset v:sta 1998

Yhteystiedot - Contact information

Tietoja yhdistyksestä

Hallituksen kokoonpano - Board members


ESCMIDESCMID

ESCMID on-line news

ITY:n kotisivu - Home Page

[Dividing Line Image]

JÄSENKIRJE

11.3.2015

Hyvä Infektiotautien tutkimusyhdistys ry:n jäsen,

Tervetuloa yhdistyksen vuosikokoukseen ja sen yhteydessä järjestettävään symposiumiin keskiviikkona 22.4.2015 Haartman-instituuttiin, Helsinkiin alkaen klo 14:15. Symposiumin otsikkona on tänä vuonna ”Tulevaisuuden lääkkeet ja lääkekehitys” ja ohjelma on liitteenä. Kunnialuennon pitää emeritusvirologi Jukka Suni. Symposium päättyy Buffet- illalliseen, jonka tarjoaa tapahtuman pääsponsori Bristol-Myers Squibb. Tilaisuuden muina tukijoina ovat Alere, Algol, Astellas, Gilead, GlaxoSmithKline, HUSLAB, Immuno Diagnostic, Janssen, MSD, Orion Pharma, Pfizer, Phadia, Roche Diagnostics.

llmoittautuminen symposiumiin ja illalliselle tehdään osoitteessa www.rocky.fi/bms/ity2015. Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 8.4. Muista kertoa ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdollinen erityisruokavaliosi.

Vuosikokouksen yhteydessä jaetaan perinteiseen tapaan myös apurahoja. Haettavana on ITY:n tutkimusapuraha sekä matka-apurahoja. Apurahojen hakuohjeet ja hakukaavake ovat tämän kirjeen liitteenä. Hakuaika päättyy 31.3.2014. Matka-apurahojen lahjoittajina ovat Abbvie ja ITY.

Infektiopäivät järjestetään tänä vuonna 25.-26.8. Marina Congress Centerissä, Helsingissä. Infektiopäivien yhteydessä 24.8. järjestetään aiempaan tapaan erikoistuvien lääkäreiden koulutustapahtuma sekä tänä vuonna jälleen myös Immuunipuutossymposium. Ohjelmat julkaistaan myöhemmin keväällä. Suunnitelmien mukaan Infektiopäivät myöntää tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös apurahoja, joiden hakuohjeet julkaistaan ohjelman julkaisemisen yhteydessä.

Muistattehan myös, että jäsenpostin voi saada nykyään sähköpostitse ilmoittamalla sähköpostiosoitteen yhdistykselle osoitteessa www.fimnet.fi/ity/member.htm. Suuri osa jäsenistä on jo näin tehnytkin ja toivomme edelleen voivamme laajentaa sähköpostiosoitteistoamme ajantasaisen jäsenpostituksen varmistamiseksi.

Jäsenrekrykampanja: Haastamme kaikki jäsenet etsimään ainakin yhden uuden jäsenen ITY:lle tänä keväänä. Jäsenanomuskaavakkeen voi täyttää kätevästi osoitteessa http://www.fimnet.fi/ity/jasenh.htm. Vuosikokouksessa kerromme miten kampanja on lähtenyt liikkeelle, joten aktivoiduttehan heti!

Tapaamisiin vuosikokouksessa!

Hannamari Välimaa, ITY:n sihteeri

Jäsenkirje 11.3.15

[Dividing Line Image]

Hallituksen kokoonpano kaudella 2014-2015 (Board members):

  • puheenjohtaja - president: Sakari Jokiranta
  • varapuheenjohtaja - vice president: Harri Saxén
  • sihteeri - secretary: Hannamari Välimaa
  • rahastonhoitaja - treasurer: Ville Peltola
  • muut jäsenet - members: Mirja Puolakainen, Ulla Rikula, Jaana Syrjänen,  Tarja Sironen
  • varajäsenet -vice members: Pia Kivelä, Jaana Vuopio

[Dividing Line Image]

Yhdistyksen tehtävät (säännöt 2 §)

Infektiotautien tutkimuksen edistäminen, kotimainen ja kansainvälinen yhteistoiminta infektiotautien tutkimisen alalla, neuvonta ja valistustoiminta infektiotautien vastustamiseksi sekä opintomatkojen ja kongressien järjestäminen ja apurahojen myöntäminen infektiotautien tutkijoille.

Yhdistyksen jäsenyys (säännöt 3 §)

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen laillistettu lääkäri tai muu infektiotautien tutkimustyästä kiinnostunut henkilö, jonka yhdistyksen hallitus jäseneksi hyväksyy. Jäsenyyttä voi anoa lähettämällä sähköpostia sihteerille (hannamari.valimaa@helsinki.fi) tai käyttämällä ITY:n sivustolla olevaa palautelomakketta. Suosittelijoita ei tarvita, jäsenmaksu on 20 euroa vuodessa.

[Dividing Line Image]

Yhteystiedot - Contact information

Puhelin - Telephone
Sihteeri - Secretary: 0400-788787
Postiosoite - Post address
Hannamari Välimaa, Haartman-instituutti, Virologian osasto, PL 21 (Haartmaninkatu 3), 00014 Helsingin yliopisto
Sähkäposti - E-mail
Puheenjohtaja - President Sakari Jokiranta: sakari.jokiranta@helsinki.fi
Sihteeri - Secretary Hannamari Välimaa: hannamari.valimaa@helsinki.fi
Webmaster (Ilmo Pietarinen): Palautesivu - Feedback

[Dividing Line Image]
Send mail by the feedback pagewith questions or comments about this web site. Webmaster: Ilmo Pietarinen
Last modified: 18.3.2015